باید ها و نباید های نقاشی!
سلام خدمت دوستان عزیز تیم هنری ۲drawblack.
امروز با یک پست جالب و کاربردی از سیاه قلم خدمتتون هستم
البته شاید هم بهتره به صورت عمومی تر بگم از نقاشی.
بایدها و نبایدها در سیاه قلم
اولین قدم برای شروع نقاشی، انتخاب سبک هست.
یه هنرجوی حرفهای اول تمامی سبکهای نقاشی رو نگاه میکنه و با توجه به علایق و توانمندی هاش یک حوزه رو انتخاب میکنه. پیشنهاد اصلی من برای اولین نقاشی شروع به کار هست! دست به کار شید و توی اولین شکست، اگر دلسرد شدید ایرادی نداره، بهتون قول میدم دوباره انگیزه پیدا میکنید.
سعی کنید برداشت اولیه خودتون رو از تصویر، تصور کنید و از نظر رنگ و ابعاد کلی و … به موضوع فکر کنید. خوب یعنی چی؟ یعنی اول یک طرح کلی پیاده کنید و بعد برید تو کار جزئیات.
بچه ها یک نکتهای که خیلی باید توجه کنید بهش، لطفا به نقاشی هاتون افتخار کنید و
اصلا با کسایی که چندیدن برابر شما تجربه دارن، مقایسه نکنید!
همین الان به ذهنم رسید که یه چیز جالب بهتون بگم، دوستان وقتی دارید نقاشی میکنید، هرزگاهی اون رو دور نگه دارید و با مدلتون مقایسه کنید، خوب ببینید،؛ خوب دیدن کلید موفقیت هست. سوالات زیر رو از خودتتون بپرسید:
- نقاشی من چی کم داره؟
- نکات منفی طراحی من چیه؟
- نکات مثبتش که باید بیشتر تقویت بشه کدوم ها هستش؟
- آیا تونستم دقیقا مدل رو پیاده کنم؟
- نمای کلی طراحی من منسجم به نظر میرسه؟
باب راس : شما به تاریکی نیاز دارید تا بتوانید روشنایی را نشان دهید.
نقدها به طرح های سیاه قلم
شایان ذکر هست که از نقدهای منفی که میشنوید باید بیشتر از مثبتاش استقبال کنید، تو یادگیری منعطف باشید و اصلا از امتحان چیزهای جدید نترسید اما اما، تمرکزتون رو روی یک حوزه بگذارید.
یک نکنه دیگه که دوست دارم بهش اشاره کنم اینکه خیلی از مردم با گفتن جمله من در نقاشی استعداد دارم خودشون رو از این کار دلسرد میکنن!!! اما چرا؟
نقاشی هم مثل هر هنر دیگهای، نیازمند یادگیری پله پله هست که یه شبه به دست نمیاد! کسایی که با این باور میرن جلو، علاقه دارند با زحمت کم یک اثر هنری فوق العاده خلق کنن و مورد تمجید دیگران هم قرار بگیرند، اما باید بهتون بگم که
از این خبرا نیست.
برعکس کسانی هم هستند که فکر میکنن اگر نتیجه کارشون خوب از آب درنیومده، تو اون کار استعدادی ندارند و کنار میذارنش. دقت کنید که درگیر باورهای غلط نشید و
با انرژی ادامه بدید.